Nada portal glava
Uporabljamo Al profile iz EU, ki ustrezajo zahtevnim EU standardom in imajo tudi SLO certifikat.
Za zimski vrt uporabljamo Al profile dim od 72 mm (odvisno od sistema odpiranja, streha fasadni sistem) in s toplotnim izolacijskim vložkom (na željo kupca pa tudi polnjenega z izolacijskim materialom, da je profil s toplotno prevodnostjo U=1,1W/m2K).
Profile lahko prašno obarvamo ali aluksiramo v kateri koli barvi iz RAL in NCS lestvice.

Za zunanjo zasteklitev oken, sten in vrat najpogosteje uporabljamo dvojno steklo 4-16-4 (pri večjih površinah mora biti zunanje steklo debelejše), polnjeno z žlahtnim plinom argonom ter z nizkoemisijskim zunanjim nanosom. Tako dosežemo toplotno prevodnost zasteklitve U=1,1 W/m2K lahko pa tudi manj. S trojno zasteklitvijo 4-10-4-10-4 polnjeno z žlahtnim plinom kriptonom ter z nizkoemisijskim zunanjim nanosom se doseže toplotna prevodnost U=0,6 W/m2K. Za zasteklitev lahko ponudimo tudi druge vrste stekel (refleksno, lepljeno, kaljeno, barvno…). Za strešno zasteklitev uporabljamo varnostno steklo in tudi zaščitno pred sončnim pregrevanjem.

Okvir in steklo ter okvir na podboj zmontiramo z EPDM tesnilom in tako optimalno poskrbimo za prepustnost zraka in zaščito pred vodo.

Uporabljamo kakovostno okovje Alutec.

Nada portal d.o.o.
Novi trg 32 a
1241 Kamnik

info@nadaportal.si
www.nadaportal.si

+386 1 8392 612
+386 40 16 66 60
+386 40 16 66 61

LASTNOSTI:
  • povezanost z okoljem
  • povečanje bivalne površine
  • izrabe sončne energije
  • popestritev kompozicie hiše
zimski-vrt_fama-grosuplje.jpg
zimski-vrt_elteh-dol.jpgzimski-vrt_fama-grosuplje.jpgzimski-vrt_kompas-ljubelj.jpgzimski-vrt_privat-domzale.jpgzimski-vrt_privat-kamnik.jpgzimski-vrt_privat-senicno.jpgzimski-vrt_privat_ljubljanaa.jpg
Nada portal - prva stran Beseda direktorja Podatki podjetja Reference Kje smo Nasveti za kupce